OGLASIO SE PRVAK

Max Verstappen komentirao situaciju koja je unijela razdor u momčad Red Bulla: Imam svoje razloge...

15.11.2022 u 08:08

Bionic
Reading

Oglasio se i Max Verstappen zbog situacije koja se dogodila na VN Brazila kada je odbio propustiti momčadskog kolegu Sergija Pereza

Podsjećamo, Nizozemac je već odavno osigurao naslov prvaka, svoj drugi u karijeri, a njegov momčadski kolega se bori za drugu poziciju u poretku protiv Ferrarijevog Charlesa Leclerca. No u toj borbi Meksikanac je ostao bez pomoći od Verstappena.

Naime, iz Red Bulla su na VN Brazila tražili nizozemskog vozača da u slučaju ako ne uspije prestići petoplasiranog Fernanda Alonsa, pusti Pereza na šesto mjesto koje bi Meksikancu donijelo dva boda više u prvenstvu (osam umjesto šest), ali on je to odbio.

Sergio Perez u svojim izjavama nije skrivao koliko je razočaran, a sada se oko te situacije oglasio i prozvani prvak.

'Imam svoje razloge zašto ga nisam propustio. Popričali smo oko toga i raščistili situaciju. Nećemo se više vraćati na tu temu, gledamo prema naprijed', rekao je Verstappen i dodao:

'Naravno, ako će biti prilike i Perezu će trebati, u Abu Dhabiju ću dati sve od sebe da mu pomognem da osvoji drugo mjesto. Dobro je da smo ovo riješili i da između nas nema nikakvih nepoznanica.'