velesila smo!

Mate Pavić i Nikola Mektić osigurali su polufinale na Olimpijskim igrama; Hrvatska će u Tokiju sigurno osvojiti medalju u tenisu

Bionic
Reading

Hrvatski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su se u polufinale teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što su u četvrtfinalu 6-3, 6-3 pobijedili japansku kombinaciju Keija Nishikorija i Bena McLachlana

Hrvatska je teniska velesila! Barem što se muških parova tiče! Prvo su danas Marin Čilić i Ivan Dodig izborili polufinale Olimpijskih igara, a potom su isto učinili Mate Pavić i Nikola Mektić!

Najbolji svjetski par Mektić/Pavić prvi su nositelji teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a tko su i stigli do polufinala! Pomeli su japanski par Nishikori/McLachlan/Nishikori 6:3, 6:3 za samo sat i osam minuta igre.

Mektić i Pavić još ne znaju tko su im suparnici u polufinalu, čekaju pobjednika susreta između Amerikanaca Austina Krajiceka i Tennysa Sandgrena i njemačkog para Jan-Lennarda Struffa i Alexandera Zvereva. Čilić i Dodig u polufinalu igraju s novozelandskim parom Michael Venus-Marcus Daniell.

Hrvatska tako u polufinalu ima dva para koji se mogu susresti tek u finalu! To znači da sigurno imamo medalju u tenisu!

Uz sve to Dodig i Darija Jurak igraju u prvom kolu protiv ruske kombinacije Anastasije Pavljučenkove i Andreja Rubljeva.