ARGENTINSKI SUKOB

Mascherano spriječio tučnjavu Messija i navijača

21.12.2015 u 10:20

Bionic
Reading

Barcelona je lakoćom osvojila klupski naslov na svjetskoj razini, no još se jednom potvrdilo neobično pravilo da kralj svjetskog nogometa Lionel Messi nema adekvatan tretman kod navijača iz svoje domovine

Uslijedilo je klupsko slavlje, odmor i jutarnji povratk iz Tokija u Europu. No, na aerodromu ga je čekalo neugodno iznenađenje. Tijekom prolaska Barcine delegacije navijači Rivera okomili su se baš na Messija i verbalni sukob ubrzo je eskalirao. Realu naklonjena Marca piše kako je među psovkama poletjela i pljuvačka prema omalenom nogometnom čarobnjaku, a španjolski AS dodaje kako je Messi tada i krenuo u fizički obračun.

Srećom, ostatak društva spremno je reagirao i spriječio tučnjavu. Suarez i trener Enrique smirili su najveću klupsku zvijezdu, dok je Javier Mascherano utišavao nezadovoljne Argentince koji su mu vrijeđali suigrača. Ubrzo je Barcelona bila u svom avionu, a Messi je još jednom dobio dokaz kako slavu Maradone u svojoj domovini može samo sanjati... Ništa od spornih trenutaka nije snimljeno, ili barem još nije objavljeno.