TRANSFER U SERIE A

Marko Pjaca odlazi iz Juventusa?! Talijani tvrde da je ovo novi klub kojem je Hrvat rekao 'DA'...

07.06.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a dok se lopta ne 'zakotrlja' i počnu prve utakmice, dosta se piše o mogućim transferima naših igrača

Marko Pjaca je u ljeto 2016. iz Dinama stigao u Juventus, a njegova borba da se nametne Massimilianu Allegriju prekinuta je teškom ozljedom koljena koju je zadobio u dresu Hrvatske, krajem ožujka 2017., u prijateljskom dvoboju kod Estonije.

Uslijedio je višemjesečni oporavak, Juventusova momčad bila je već odavno formirana, trener Juvea imajo je svoje igrače od povjerenja i za mladog nogometaša je poslije uspješne rehabilitacije najbolja opcija bila posudba.

U siječnju ove godine Pjaca je završio na posudbi u Schalkeu gdje ipak nije dobio minutažu koju je priželjkivao, a na kraju sezone vratio se u Juventus s kojima ima ugovor do lipnja 2021.

Bilo je najava da će Pjaca ostati u Torinu, da se želi radom, u strašnoj konkurenciji, izboriti svoje mjesto u 'staroj dami', ali izgleda da će hrvatski ofenzivac svoju sreću potražiti negdje drugdje.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prema pisanju pojedinih talijanskih medija Fiorentina je pristupila Pjaci kako bi saznala je li možda zainteresiran za dolazak u svlačionicu 'viola', a nakon što je stigao pozitivan odgovor, novinari s Apeninskog poluotoka pišu da će klub iz Firence sada krenuti službenim kanalima u pregovore s Juventusom. Tako bi Pjaca mogao opet na posudbu...

Marko Pjaca, najbolji golovi i potezi Izvor: Društvene mreže