JE LI MOGUĆE?

Marko izgovorio ono čega se u Formuli 1 svi boje!

24.03.2016 u 09:07

Bionic
Reading

Savjetnik u Red Bullu Helmut Marko vjeruje da Mercedes skriva svoje mogućnosti i da bi mogao pobjeđivati s krugom prednosti ispred svih kad bi pokazao puni potencijal...

Sezona Formule 1 započela je u stilu prethodne dvije, dvostrukom pobjedom 'srebrnih strijela'. Iako je Ferrari pokazao zube, a Vettel vodio više od polovice utrke na stazi Albert Park, bilo je ipak jasno da je brzina na strani Rosberga i Hamiltona pa im zbog toga i nije bio problem taktički nadmudriti protivnika.

Mnogi se pribojavaju treće u nizu sezone domancije Mercedesa koji kao da je uvijek korak ispred ostalih, a iz Red Bulla je stigla crna prognoza koja se zapravo nalazi u mislima svih koji prate Formulu 1.

'Vjerujem da Mercedes skriva svoju superiornost. Kad bi htio, mogao bi sve ostale prestići za cijeli krug,' izjavio je Helmut Marko za Bild koji se nada da bi njegova momčad barem onda mogla dostići drugog velikana:

'Ferrari je brz, u to uopće nema sumnje. Mi dolazimo velikim koracima prema naprijed, ali bojim se da ćemo se još neko vrijeme nagledati utrka poput Australije.'