nova posudba

Mario Pašalić iz Londona krenuo za Rim, pa prema...

01.08.2017 u 13:14

Bionic
Reading

Mladi hrvatski nogometaš, 22-godišnji Mario Pašalić, ovih je dana za još dvije sezone produžio ugovor s londonskim Chelseajem, ali i prihvatio posudbu u moskovski Spartak

Nakon Elchea, Monaca i Milana, Mario Pašalić zaigrat će i u četvrtom klubu u kojeg stiže na posudbu kao igrač Chelseaja.

Naravno, sve za dobrobit londonskog kluba, koji u hrvatskom 22-godišnjem igraču vidi veliki potencijal, a zbog čega je s našim igračem na još dvije sezone, odnosno do 2021. godine, produžen ugovor.

Ipak, da ne bi vrijeme gubio sjedeći na klupi, Mario Pašalić uz suradnju svog menadžera Marka Naletilića, dogovorio je posudbu u moskovski Spartak.

'Obavili smo uspješno pregovore s Chelseajem i Spartakom, a sada iz Londona putujemo u Rim, gdje će Mario obaviti liječnički pregled. Ukoliko sve bude u redu, u što ni ne sumnjamo, Mario u srijedu putuje za Moskvu', rekao je za tportal.hr Marko Naletilić.

Bivši Hajdukov igrač u glavnom ruskom gradu provest će jednu sezonu. Glavni razlog odlaska u Moskvu - jest taj što je Spartak sigurni član Lige prvaka.

Naravno, uz visoku godišnju plaću a koja će, neslužbeno, biti veća od dva milijuna eura.