TEŠKA ODLUKA

Mario Mandžukić možda prekrižen, a ni Cristiano Ronaldo neće biti sretan ako se to i njemu dogodi

13.04.2019 u 07:59

Bionic
Reading

U 32. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Juventus u subotu gostuje u Ferrari kod SPAL-a (15 sati, Arenasport 1), a trener 'stare dame' Massimiliano Allegri najavio je dvoboj u kojem je torinska momčad apsolutni favorit

Juventus je pred osvajanjem osmog naslova u nizu. Trener Allegri je svjestan da mu titula ne može izbjeći čak ni ako eventualno kliksa pa je zato odlučio na teren poslati 'šareni' sastav.

'Vidjet ću nakon zadnjeg treninga, ali mislim da će mnogi starteri odmarati. Neki drugi trebaju utakmice i ovo će biti idealna utakmica za njih. Imamo iznimno važnu utakmicu u utorak koja će zaokružiti ovaj ciklus i može nam omogućiti prolaz u polufinale Lige prvaka', rekao je Allegri kojeg očekuje važniji uzvrat u Torinu s Ajaxom (16. travnja) u Ligi prvaka.

Dotakao se talijanski strateg i Marija Mandžukića za kojeg mediji s Apeninskog poluotoka misle da nije u idealnoj formi.

'Mario nije u krizi, igrao je dobro protiv Milana. Njegov stil je vrlo zahtjevan. Nemojmo zaboraviti da igrači koji su otišli daleko na svjetskim i europskim prvenstvima imaju problema tijekom sezone, ali Mandžukić i Matuidi imaju dobru sezonu.'

  • +11
Ajax - Juventus, 1. utakmica četvrtfinala Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Izgleda da Mandže neće biti protiv SPAL-a, a najvjerojatnije ni Cristiana Ronalda što je korak unazad za Portugalca u lovu za najboljeg strijelca-debitanta u povijesti Serie A.

'Ronaldo vjerojatno neće igrati. S obzirom na ozljedu koju je imao, vrlo brzo se oporavio i nema smisla bilo što riskirati s njim. U svakom slučaju izabrat ću dobru i kvalitetnu postavu koja će ići po tri boda', jasan je bio Allegri.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.