ne misle svi isto

Mario Mandžukić iznio svoje mišljenje o 'nacionalnom stadionu', Davoru Šukeru neće biti drago

29.12.2018 u 17:45

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, koji u vrhunskoj formi igra za svoj Juventus, dao je za Sportske novosti veliki intervju, u kojem je između ostalog progovorio i o 'gorućoj temi' odnosno potrebi izgradnje nacionalnog stadiona

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je ovog ljeta srca svih nogometnih navijača diljem svijeta. Jer malena zemlja, u kojoj nema adekvatnog stadiona, dogurala je do finala svjetskog prvensta, a tijekom kojeg je gazila i veliku Argentinu, izbacila domaćina, Rusiju, a potom i pritajenog favorita, Englesku.

>> Mandžo otkrio što Ronaldo zapravo misli o Modrićevom osvajanju Zlatne lopte

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Na postulatima skromnosti i zajedništva, Modrić je sa suigračima stigao do finala, u kojem je Hrvatska bila ravnopravan suparnik Francuskoj, no na kraju se ipak morala zadovoljiti srebrom.

Međutim, i ono je bilo dovoljno za neopisivo veselje i doček 'srebrnima', nakon kojeg se dio igrača ipak oprostio od najdražeg dresa.

Jedan od njih je i Mario Mandžukić, koji je nastavio igrati u velikoj formi za svoj aktualni klub, torinski Juventus.

U velikom intervjuu za Sportske novosti, Mandžukić je odgovorio i na pitanje smatra li da bi srebro moralo iznjedriti nacionalni stadion, onaj kojeg najviše zagovara aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

'Nisam uvjeren. I na ljetošnjoj sinergiji naroda i reprezentacija vidjelo se koliko ljudi vole nogomet i obožavaju Vatrene u svakom kutu zemlje. Zato, po meni, reprezentacija mora igrati diljem Hrvatske. Bilo bi mi logičnije da se obnavljaju stadioni po Hrvatskoj na koje bi reprezentacija dolazila igrati i gdje bi širila pozitivnu energiju i zajedništvo. Više sam za ulaganje u kampove za trening po klubovima jer se tamo stvaraju budući Vatreni', posve jasno je razmišljanje Marija Mandžukića.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.