sad je sve jasno

Mario Hezonja otkrio gdje nastavlja karijeru; čeka ga ugovor od čak 12,5 milijuna eura

20.06.2024 u 14:05

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja danas je napokon potvrdio u kojoj će momčadi nastaviti karijeru nakon što mu je istekao ugovor s Real Madridom. Od sad će zarađivati 2,5 milijuna eura na godinu

Uzburkao je Mario Hezonja duhove nakon što se pojavila informacija kako će nakon Real Madrida ponovno zaigrati za Barcelonu. No, u svojim su ga redovima željeli grčki velikan Panathinaikos, ali i beogradski Partizan, a spominjao se i mogući povratak u NBA ligu.

Dugo se 'kuhalo', u jednom se trenutku činilo kako je Hezonja sve dogovorio s Barcelonom, a onda se dogodio veliki preokret. Zato se danas hrvatski reprezentativac oglasio na društvenim mrežama te otkrio gdje nastavlja karijeru.

'Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvo čuti od mene', napisao je Hezonja i nastavio:

'Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje U SVOM DOMU, U DOMU MOG REAL MADRIDA još dugo!'

Španjolski mediji bliski Real Madridu tvrde kako je Hezonja potpisao novi ugovor na pet godina koji je vrijedan čak 12,5 milijuna eura. Prema tome će na godinu zarađivati 2,5 milijuna eura i biti jedan od najplaćenijih košarkaša u Europi.