poraz od 14 razlike

Mario Hezonja je u povratničkoj utakmici za hrvatsku reprezentaciju zabio 10 koševa, ali Slovenci su i bez Luke Dončića uvjerljivo slavili

16.06.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaši izgubili su u Rijeci od Slovenije 94:80 u prvoj pripremnoj utakmici uoči kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre u Splitu...

Hrvatska košarkaška reprezentacija uvjerljivo je poražena 94:80 u prvoj od dvije vezane pripremne utakmice sa Slovenijom uoči kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju. Podsjetimo, Hrvatsku je domaćin turnira koji će se od 29. lipnja do 4. srpnja igrati u Splitu.

Izabranici Veljka Mršića držali su rezultatski priključak u prve dvije četvrtine, a u trećoj se Slovenija odvojila i na kraju uvjerljivo slavila.

Hrvatsku su predvodili Miro Bilan i Željko Šakić s po 11 koševa, povratnik u reprezentaciju Mario Hezonja ubacio je 10 koševa, a Luka Šamanić je u debiju ostao na devet koševa... Kod Slovenije najbolji je bio Jaka Blažić s 20 koševa, a treba istaknuti kako je s reprezentacijom u Rijeku stigao i Luka Dončić, ali je ostao na tribinama.

Zvijezda Dallas Mavericksa gotovo sigurno će zaigrati za dva dana u Sloveniji kad se igra druga utakmica ovih reprezentacija.