odlazi ili ne?

Mariju Mandžukiću nude najbogatiji ugovor u karijeri, a njegov nam je menadžer skrenuo pozornost na jedan detalj

17.09.2019 u 06:45

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Mario Mandžukić, ove sezone još nije odigrao ni minute za Juventus u talijanskom prvenstvu, što mu je jasan signal da trener Sarri na njega neće računati. Barem ne u mjeri u kojoj bi to hrvatski napadač želio

Nakon što su ga svakodnevno razvlačili po medijima tijekom ljetnog prijelaznog roka, ali ponajprije u talijanskim medijima, pa potom u njemačkih i engleskim, Mario Mandžukić, i nakon prijelaznog roka ostao je u dresu Juventusa.

Uporan, spreman na borbu, Mandžukić je vjerovao da se može izboriti za minutažu u dresu Juventusa.

No, veliki je problem u tome što mu trener Maurizio Sarri priliku ne želi ni pružiti. Barem zasad.

I stoga ne čudi da se ime bivšeg hrvatskog reprezentativca opet vrti po medijima iz dana u dan. Prvo ide u Manchester United, potom u SAD, a sada, zadnja dva dana, siguran je putnik za Katar.

Ustvari, ne da je putnik za Katar, već su ga tamo i 'snimili'. Tako barem tvrdi Calciomercato.it.

U kombinaciji za Madžukića su, prema njihovim informacijama, dva katarska kluba, a to su Al-Rayyan i Al-Gharafa.

U priču oko Mandžukićevog odlaska uključila se i La Gazzetta dello Sport, koja navodi kako je ponuda Al-Rayyana izdašnija od Al-Gharafine.

Al-Gharafa je tako navodno ponudila 6,5 milijuna eura po sezoni dok bi Juventus dobio između osam i deset milijuna eura. Al-Rayyan pak nudi, opet navodno, oko osam milijuna godišnje plaće Mandžukiću.

Međutim, kada smo nazvali Ivana Cvjetkovića, čovjeka koji brine o karijeri bivšeg hrvatskog reprezentativca, dao je znakovit odgovor.

'Piše se da je Mario u Kataru? Pa pisalo se cijelog ljeta kako će otići iz Juventusa', vrlo diplomatski odgovorio je Cvjetković.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin