SJEDNICE U DINAMU

Marijan Vlak ostaje trener 'modrih'

10.12.2008 u 19:58

Bionic
Reading

Kao što se i očekivalo, sjednice Izvršnog odbora i Skupštine Dinama završile su mirno i bez iznenađenja. Ono za navijački puk najzanimljivije je to da Marijan Vlak ostaje trener 'modrih'

Nakon što su nogometaši Dinama izborili polufinale Hrvatskog nogometnog kupa, čelnici hrvatskog prvaka zasjeli su u fotelje. Prvo je održana sjednica Izvršnog odbora, a poslije i sjednica Skupštine. Potresa ipak nije bilo, a vršitelj dužnosti glavnog trenera Marijan Vlak vodit će momčad i na proljeće.

I druge teme koje su se našle na dnevnom redu članova Izvršnog odbora su usvojene, a kasnije ih je Skupština i potvrdila.

Tako će sve relevantne stavke te suradnje rješavati Uprava kluba. Svih dvanaest članova IO su potvrđeni, a to tijelo prošireno je za još četiri člana: Ado Kožul, Veno Bergman, Zdravko Gašpert i Mato Škegro. Skupština je izabrala dva nova člana, budući da su dva člana preminula. I sportske i financijske i organizacijske bilance su pozitivne i Skupština ih je usvojila. Članovi IO i Skupštine su potvrđeni na period od tri godine.

'Apsolutno smo zadovoljni dosadašnjom sezonom. Naše je uvjerenje da se stvara kriva percepcija, kada uzmete nogometnu igru kao naš proizvod koji ne možemo prodati naša financijska stabilnost predstavlja malo čudo. U zadnje tri godine, Dinamo je najuspješniji hrvatski nogometni klub koji je osvojio šest titula u Hrvatskoj i dva puta igrao Ligu UEFA. Za nas je najvažnije osvojiti prvenstvo što će nam omogućiti da slijedeće godine igramo Ligu prvaka i Kup UEFA bez kvalifikacija,' izjavio je nakon sjednice predsjednik kluba Mirko Barišić.