junak rujevice

Marco Pašalić je 'torpedirao' Hajduk pa euforično poručio: Idemo po duplu krunu

08.04.2024 u 07:59

Bionic
Reading

Čak pet mjeseci je Marco Pašalić čekao da mu se 'otvori', a onda je krenulo. U samo sedam dana je ponovno postao junak Rujevice, igrač koji je Rijeku golovima i asistencijama 'pogurao' prema toliko željenoj tituli. Evo što kaže 'krvnik' Hajduka...

Nije ga išlo, jednostavno lopta nije htjela u gol i gotovo. Trajao je taj golgeterski post Marca Pašalića čak pet mjeseci, još od kraja listopada prošle godine. Onda je Marco prošlog vikenda prvo zabio u 3:0 pobjedi protiv Rudeša, pa je tri dana kasnije asistirao Smolčiću za gol Lokomotivi u polufinalu SuperSport Kupa, a u nedjelju je na Rujevici 'torpedirao' Hajduk u Jadranskom derbiju.

'Prije svega sam zahvalan za taj gol, nakon dugo vremena me opet krenulo', kazao je uz veliki osmijeh Marco Pašalić. Vidjelo se da mu je s leđa pao veliki teret:

'Bliži smo cilju i kraju sezone, igramo lijep nogomet. Prvo poluvrijeme nam je nedostajao gol, ali dobro smo odigrali utakmicu. Muški i borbeno…'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Iza njega je pet teških mjeseci...

'U svlačionici su me zezali da je bio post kad su moji golovi u pitanju, a evo kad je korizma završila, odmah me krenulo. Rekli su mi da moram više pucati', nasmijao se Pašalić koji je proigrao nakon povratka s reprezentativnog 'izleta' u Egipat:

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Poziv u reprezentaciju je najveća čast i vratio sam se s još većom motivacijom.'

Za kraj je Pašalić imao jasnu poruku, Rijeka ima jedan cilj do kraja sezone.

'Imam jedan cilj s ekipom, a to je dupla kruna', zaključio je junak Rujevice Marco Pašalić.

  • +46
Rijeka - Hajduk, SuperSport HNL, 7.4.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL