neugodnost u madridu

Marcelo i Vinicus Jr. pucali od smijeha dok su prepričavali kako je Luka Modrić zbog kršenja mjera izolacije imao problema s policijom

17.04.2020 u 16:49

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak madridskog Reala, Luka Modrić, ove dane u kojima je nogomet u drugom planu, provodi u madridskom domu, u izolaciji, zajedno sa svojom obitelji

S obzirom na stanje u Španjolskoj, u kojoj je velik broj zaraženih koronavirusom, nogomet je pao u drugi plan. Igračima je uskraćeno treniranje, a dane provode u izoliranim prostorima. Pa tako i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić.

No, iako ne trenira sa suigračima, Modrić je aktivan u svojem domu, a u slobodno vrijeme očito se igra i s djecom.

Međutim, na jednom od druženja sa sinom Ivanom, preko ograde im je odletjela loptica za padel, pa je Modrić izašao na ulicu. No, u tom je trenutku naišao policajac koji je pazio da netko ne krši mjere karantene.

'Ako učinite još jedan korak, morat ću vas novčano kazniti', rekao je policajac Modriću, što je hrvatskog nogometaša naljutilo.

Tako je barem Marcelo prepričao u video-chatu svom sunarodnjaku Viniciusu, a što su obojica popratili smijehom. Vjerojatno znajući da se Modrić baš i ne može tako opasno naljutiti.

Cijelu priču prenijeli su i španjolski mediji.

Izvor: Društvene mreže