SPREMA SE TRANSFER?

Marcelo Brozović ruši rekord po isplaćenoj odšteti za nekog Hrvata? Bogati velikan ne odustaje, a za našeg veznjaka nudi i svoje zvijezde

07.08.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Liverpool je obnovio svoje zanimanje za Marcela Brozovića (29) koji je ugovorom čvrsto vezan za milanski Inter, ali ako netko ima novca za velike odštete onda su to engleski klubovi

U ožujku ove godine hrvatski veznjak produljio je vjernost s talijanskim velikanom do ljeta 2026. Interovi navijači odahnuli su, jer je Broz jedan od najcijenjenijih igrača sredine trenera što dokazuje veliki interes drugi nogometnih velikana poput Manchester Uniteda, Barcelone, Tottenhama i Liverpoola.

Redsi ni dan danas nisu izgubili zanimanje za neumornog hrvatskog reprezentativca. Talijanski i engleski mediji tvrde kako je Klopp krenuo u novi lov na Brozovića čija je vrijednost prema transfermarku 40 milijuna eura, ali jasno je da to nije iznos koji bi zadovoljio Inter.

Liverpool mora biti spreman isplatiti i dvostruko više, da, čak do 80 milijuna eura što bi bila najveća odšteta isplaćena za nekog hrvatskog nogometaša.

Svjesni su toga i u engleskom divu pa financijske apetite Intera pokušavaju umanjiti tako što bi u suprotnom smjeru poslali neku svoju zvijezdu, a spominju se Roberto Firmino i Naby Keita.