epic brozo 'kralj' instagrama

Marcelo Brozović izazvao burne reakcije nakon što je na društvenim mrežama objavio fotku i otkrio gdje se nalazi

10.04.2020 u 20:30

Bionic
Reading

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Marcelo Brozović vratio se u petak u Milano nakon što je posljednja dva i pol tjedna proveo u Hrvatskoj te će u svome domu u Italiji čekati odluku o mogućem povratku treninzima...

Kako bi dokazao da se zaista i vratio u Italiju, Marcelo Brozović je na Instagramu objavio i nekoliko fotografija sa svog balkona s kojega se u pozadini vidi stadion San Siro.

Fotografiju su odmah komentirale zvijezde poput Dejana Lovrena, Romelua Lukakua, Darija Srne i mnogih drugih. Sve je ubrzo preraslo u dobru zabavu u komentarima... Jer Brozović je, uz to što je nezamjenjiv u momčadi Intera, i velika zvijezda na društvenim mrežama. Svaka njegova objava 'privuče' desetke tisuća pregleda.

Osim Brozovića, još se nekoliko Interovih stranaca vratilo u Italiju među kojima su i golman Samir Handanovič, Christian Eriksen, Victor Moses, Ashley Young i Diego Godin, a do ponedjeljka bi svi stranci trebali doći natrag.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🔥

Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)

No, neće odmah na trening. Prvo svi koji su se vratili u Italiju iz svojih zemalja moraju 'odraditi' 14 dana samoizolacije, a tek potom - ako u klubu tako odluče - mogu krenuti s treninzima.

Za sada je u Italiji i dalje žarište pandemije koronavirusa, pa niti nije poznato kad će se život vratiti u normalu. Nogometaši Intera bi, prema nekim najavama, s grupnim treninzima najranije mogli početi krajem travnja.