I EMERY KANDIDAT

Marcelo Bielsa prvi na Abramovičevoj listi želja

20.02.2012 u 20:18

Bionic
Reading

Neimenovani izvor blizak argentinskom nogometnom stručnjaku Marcelu Bielsi, trenutnom treneru Athletic Bilbaa, otkrio je Marci da je engleski Chelsea stupio u kontakt s 'El Locom'

Nikome više nije nepoznanica da je menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas izgubio sav kredibilitet kod vlasnika 'bluesa' Romana Abramoviča i da je ruski tajkun u tihoj potrazi za novim rješenjem.

Ono bi se moglo zvati Marcelo Bielsa, a prema neimenovanom izvoru Argentinac je spreman poslušati što mu Abramovič ima za ponuditi. Bielsa trenutno visoko kotira među svjetskim trenerima nakon što je s mladom momčadi Athletic Bilbaom dogurao do četvrtog mjesta španjolske Primere, te druge faze natjecanja u Europa ligi.

Još se jedno ime našlo na navodnom popisu želja ruskog vlasnika Chelseaja, a riječ je o treneru Valencije Unaiju Emeryju. Nekoliko predstavnika Chelseaja prisustvovalo je nedjeljnoj utakmici na Nou Campu između Barcelone i Valencije kako bi uživo ocijenili trenerovu sposobnost. Barcelona je u tom susretu deklasirala Valenciju s 5-1.