MENADŽERSKI KRUGOVI

Marca tvrdi: Luku Modrića u Real je dovela supruga!

28.08.2012 u 19:27

Bionic
Reading

Španjolski dnevnik Marca u utorak donosi 'pozadinsku' priču o transferu Luke Modrića u madridski Real u kojoj Lukinu suprugu Vanju Bosnić stavlja visoko na listu ključnih aktera unosnog transfera

U članku pod naslovom 'Suprug agentice Vanje', Marca svoje čitatelje upoznaje s činjenicom da je gospođa Modrić tri godine starija od slavnog supruga, i da joj je menadžerski posao itekako poznat.

Donose priču kako su se Luka i Vanja upoznali dok je ona radila za agenciju Marija Mamića (sina Zdravka Mamića), te da ona u velikoj mjeri kontrolira razvoj Lukine karijere. Nogomet je, naravno, na suprugu dok Vanja kontrolira 'ostala tri kuta'. Marca upozorava i da je Vanja registrirana agentica za prodaju igrača (na HNS-ovom popisu nije, op.a.), te da je diktirala tempo i odredišta njegovih transfera.

Vanju novinar opisuje kao vrlo šarmantnu ženu koja opušta Luku, te koja je bila najveći suprugov oslonac dok je donosio rizične odluke koje su, na kraju sa sretnim završetkom, vodile prijelazu iz Tottenhama u slavni Real.

Primjećuju i kako je Vanja, prilikom obitavanja na travnjaku slavnog stadiona, savršeno pozirala sa mobitelom u ruci. To je, zaključuju, bio i njezin trenutak slave.