SUKOB NA VRHU

Maradona: Pele je nevinost izgubio sa starcem

27.03.2009 u 13:50

Bionic
Reading

Dvojica ponajboljih igrača nogometne povijesti, Diego Maradona i Pele, nerijetko se gledaju preko medijskog našina. Nakon što je Brazilac 'malog zelenog' ponovno spomenuo u kontekstu uživanja droge, Maradona je izvukao stari adut

Podsjetimo, Pele je nedavno svog sunarodnjaka Robinha nedavno optužio za konzumaciju kokaina. Mladi as je ljutito reagirao i Pele se povukao, rekavši kako je očito vjerovao lažima. No, nije zaboravio niti vječnog rivala Maradonu, kojega je, onako usput, spomenuo kao loš primjer mladima.

Teško je bilo očekivati da će Maradona propustiti uzvratiti udarac i to se dogodilo u Argentini tijekom priprema njegove reprezentacije za dvoboj s Venezuelom. Popularni izbornik upitan je za komentar Peleovih navoda.

'Komentar? Što reći o izjavama čovjek koji je nevinost izgubio s muškarcem,' uzvratio je Maradona i izazvao smijeh prisutnih novinara, prenosi španjolska Marca.

Maradona je tako osvježio svoju tvrdnju od prije desetak godina, kada je izjavio da je Pele kao 14-godišnji dječak čari spolnog života istraživao s puno starijim muškarcem. Pele je tu tvrdnju opovrgao, ali Maradona mu očito ne vjeruje.