RUKOMETAŠI U ARENI

Manuel Štrlek odveo Zagreb do nove pobjede

19.02.2011 u 19:15

Bionic
Reading

Zagreb je u svojoj Areni ugostio rumunjsku Constantu i rutinski odradio utakmicu 8. kola skupine D. Igrači Ivice Obrvana, predvođeni izvrsnim Manuelom Štrlekom, pobijedili su sa 34:30

U susretu osmog kola D skupine rukometne Lige prvaka Croatia osiguranje Zagreb je u Areni slavio protiv rumunjske Constane 34:30 (19:16) i zadržao drugo mjesto u skupini.

Premda nije briljirao Zagreb je gotovo rutinski stigao do pobjede protiv rumunjskog sastava koji se tijekom zime pojačao, no očito nedovoljno da bi u Areni iznenadio hrvatskog prvaka. Constanta je u prvom susretu u svojoj dvorani izgubila deset razlike (23:33), no u Zagrebu je pružila daleko bolji otpor.

Hrvatsku momčad su do pobjede predvodili Štrlek sa 10 golova pri čemu je tri gola zabio iz sedmeraca, Marić je dodao 6, a Gojun i Valčić po četiri gola. U rumunjskim redovima Toma je zabio 8 od toga tri s linije sedam metara, dok je Buricea zabio pet golova.

CO Zagreb trenutačno ima 12 bodova, bod manje od vodećeg Ciudad Reala kojeg u nedjelju očekuje gostovanje kod Flensburga koji se nalazi na trećem mjestu sa 10 bodova.