A VEĆ SE SPAKIRAO

Mandžukiću propada transfer zbog ozljede?

04.05.2010 u 09:43

Bionic
Reading

Dinamov napadač Mario Mandžukić, za kojeg su mnogi tvrdili da igra posljednje utakmice u modrom dresu, zaradio je ozljedu ligamenata koljena. Navodno mu zbog toga 'visi' transfer, jer tko bi kupio ozlijeđenog igrača?

'Mandžukić neće moći igrati do kraja sezone, a oporavit će se do početka priprema za novu sezonu', kazao je Dinamov liječnik Saša Janković za Sportske novosti. A nakon takve dijagnoze nameće se pitanje koliko je realno očekivati da se ozlijeđeni igrač proda? Naime, s ozljedama ligamenata nikad nisi na sigurnom i ako liječnik prognozira nužnu stanku od barem mjesec i pol, lako je moguće da se oporavak produlji za tjedan ili dva, a onda je vrlo upitno tko će željeti nespremnog igrača.

Pritom nije nevažno spomenuti da Mandžukić već dulje vrijeme ne igra na reprezentativnom nivou i da mu je okrenuo leđa i Zdravko Mamić, koji ove sezone ima Marija 'na piku' - kaznio ga je, istina samo na papiru, sa 100.000 eura zbog ispadanja od Red Bull Salzburga, a prije uzvratne utakmice Kupa tražio je od trenera Jurčića i njegovo izbacivanje iz momčadi. Sve u svemu, pred Mandžukićem su teški dani.