STROJ ZA GOLOVE

Mandžukićev suigrač zaludio navijače i bogate vlasnike; ovo nije viđeno 59 godina!

25.09.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Argentinac Paulo Dybala, zvijezda torinskog Juventusa, potpuno je zaludio navijače. U prvih šest kola sezone već je zabio deset golova, čime se upisao u povijesne knjige

Sasvim je jasno to da će 23-godišnji Paulo Dybala, ako ovako nastavi zabijati golove, sljedećeg ljeta vrlo vjerojatno oboriti Neymarov rekord od 222 milijuna eura, koliko je Barceloni na ime odštete uplatio PSG.

U novu sezonu čudesni Argentinac iz Cordobe krenuo je uraganski, uz dva hat-tricka (Genovi i Sassuolu). Podatak kako je Mandžukićev suigrač Dybala, koji na kontu nakon šest kola već ima deset golova, prošle sezone u Serie A postigao ukupno 11 golova dovoljno govori o tome koliko je napredovao.

Kaže kako ove sezone ima više prostora te da mu trener Allegri 'daje slobodu u igri'.

Takav početak sezone u talijanskoj Serie A nije viđen još od 1958./59. (Angelillo je zabio 11 golova u prva četiri kola za Inter, op.a.).

Engleski mediji već danima pišu kako je Manchester United spreman platiti za Dybalu 'koliko treba', a nema sumnje da će se u utrku za ovog genijalnog igrača uključiti još nekoliko nogometnih velikana, kao što je recimo Barcelona, koja traži idealnu zamjenu za Lionela Messija. Naravno, logično je da u utrku krene i Real Madrid, što znači da će odšteta za mladu zvijezdu Juventusa otići u nebo.

  • +13
Paulo Dybala Izvor: Reuters / Autor: Phil Noble