RUBIN KAO PRVA OPCIJA?

Mandžukić sve bliži odlasku u Rusiju

12.02.2010 u 10:39

Bionic
Reading

Sve je bliži odlazak Marija Mandžukića iz Dinama. Prijelazni rok u Rusiji još traje i hrvatski napadač mogao bi tamo pronaći svoj novi klub

Povremeni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić žudi za odlaskom iz Hrvatske, ali ni u zimskom prijelaznom roku nije pronašao klub iz 'petice'. Nije bilo previše zainteresiranih zbog visoke odštete koju su postavili u Maksimirskoj 128 - deset milijuna eura.

No nada umire posljednja. Prema posljednjim informacijama, Mandžukićeva plaća je postala preveliko opterećenje za klupsku blagajnu, a i nezadovoljan igrač poput njega uvijek je tempirana bomba u svlačionici pa bi ga se i u 'modrom' taboru rado riješili.

Naravno, za dobru odštetu koja bi sada mogla iznositi manje, najviše osam milijuna eura. U Rusiji traje prijelazni rok, a prema pisanju tamošnjih medija, za usluge 'modrog' golgetera zainteresirani su moskovski Dinamo i CSKA, Zenit iz St. Peterburga te Rubin iz Kazana. Najuporniji je navodno ruski prvak Rubin koji je osvojio posljednja dva naslova prvaka, a u potrazi je za napadačem.