RASTANAK

Mandžukić sve bliže odlasku u Wolfsburg

15.07.2010 u 09:15

Bionic
Reading

Mario Mandžukić je bio impresivan protiv Kopera u drugom pretkolu Lige prvaka, a u javnost je opet procurila informacija da hrvatski napadač napušta Maksimirsku 128

Mario Mandžukić se već tri ljeta prodaje u inozemstvo, no jedina službena ponuda koja je stigla u Dinamo je bila ona Werdera od osam milijuna eura (ljeto 2008). No, tada su 'modri' apetiti za Mandžukića bili puno veći i nije ga se željelo pustiti za manje od 12-13 milijuna.

Sada su neka druga vremena i cijena od osam milijuna eura trebala bi biti dostatna za kupnju prvog golgetera hrvatskog prvaka. Nakon sjajne igre protiv slovenskog prvaka u kvalifikacijama za Ligu prvaka opet se počela spominjati njegova prodaja.

Čelnici Wolfsburga su bili na tribinama kada je Mandžukić uz pomoć suigrača razbio Koper i otišli su zadovoljni viđenim. Njemačkog prvaka iz 2009. najvjerojatnije napušta Edin Džeko (Manchester City), pa je bundesligaš dio novca od toga transfera spreman usmjeriti prema Maksimiru.

Ovo nije prvi puta da se spominje Mandžukićev prelazak u Wolfsburg. O tome su pisali i njemački mediji u svibnju i lipnju ove godine, a spominjali su se i drugi klubovi poput Red Bull Salzburga, Bordeauxa i Bayerna.