gležanj sve bolje

Mandžukić spreman do kraja zagorčati život Mourinhu u Ligi prvaka?

05.11.2018 u 13:27

Bionic
Reading

Mario Mandžukić polako se oporavlja od ozljede gležnja i mogao bi nastupiti protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, u utakmici koja bi mogla zakomplicirati situaciju engleskog kluba u ovom natjecanju...

Naš 32-godišnji napadač propustio je dvoboj za vikend protiv Cagliarija zbog bolova u gležnju, no kad se oporavi u Italiji su sigurni da će ponovo biti dio udarne momčadi Juventusa, u čijem se dresu ove sezone dokazao golovima u derbijima protiv Napolija i Lazija.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dnevnik Tuttosport vjeruje da je Mandžukićev potpuni oporavak blizu i da bi se mogao vratiti već u srijedu u dvoboju Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. Šanse za njegovu pojavu na travnjaku spomenuti list procjenjuje na 70%.

Bit će to iznimno važna utakmica za Mourinhovu momčad koja bi u slučaju poraza dovela u pitanje svoj plasman u osminu finala, u grupi u kojoj su još Valencia i Young Boys.

Mandžukić je pak specijalist za davanje golova velikim klubovima i reprezentacijama pa ako bude spreman ne bi bilo uopće čudo da upravo on zagorča život slavnom Portugalcu...