VALJDA SIR ALEX ZNA

Manchester United ne kupuje u siječnju

25.12.2008 u 18:09

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda sir AleX Ferguson rekao je da u siječanjskom prijelaznom roku neće dovoditi nove igrače jer je s onima koji su mu na raspolaganju sasvim zadovoljan

Umjesto da brine o transferima tijekom prijelaznog roka, Ferguson će se posvetiti domaćem prvenstvu, jer nakon nekoliko remija izravnih konkurenata United je u prigodi uhvatiti vodeće momčadi Premeirshipa. Podsjetimo, United je trenutno četvrti, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom, ali i dvije utakmice manje.

'Vjerujem da u siječnju neće biti transfera, zadovoljan sam ovim što imam. Možda vratimo samo nekoliko mladih igrača s posudbe', rekao je Ferguson.

'Ako stignemo na bod ili dva razlike do Nove godine, onda je sve otvoreno. Drugi dio sezone je važniji, jer ako izgubite utakmicu u ožujku ili travnju, onda imate velik problem. Rezultati iz prošlog kola bili su očekivani, za Arsenal i Liverpool se znalo da će igrati taktički, dok je Everton priredio malo iznenađenje protiv Chelseaja, jer svi znamo da s njima teško izlaze na kraj. Premda su vodeći izgubili bodove, mi imamo idealnu šansu da ih dohvatimo', dodao je popularni Škot. Za 'crvene vragove' ni Božić nije bio slobodan dan, ali su zato dobili slobodnu večer da s obiteljima proslave taj katolički praznik.