TRAŽI SE VIŠE

Mamiću za Sammira malo šest milijuna eura

19.05.2010 u 08:56

Bionic
Reading

Osporavani Sammir i ove sezone više je doživio zvižduke s tribina nego pljesak, ali sjajnih ponuda za tog Brazilca ne nedostaje. Ipak, Zdravko Mamić ga ne želi pustiti

Malo je 'modrih' navijača koji su zadovoljni onime što na travnjaku pruža Sammir. Prema njima Brazilac se još nije prilagodio i nije opravdao 1,4 milijuna eura za koliko je u rujnu 2007. doveden iz Atletica Paranaensea. No Europa imaju puno bolje mišljenje o brazilskom veznjaku.

'U džepu imam dvije ponude od šest milijuna eura za Sammira. Ali nema to nikakve veze, jer ga Zdravko Mamić ne želi pustiti', rekao je menadžer Brazilca Božo Slišković novinaru SN-a te dodao:

'Ne mogu vam otkriti imena klubova, jer oni to ne žele. Mogu vam samo kazati da je riječ o jednom klubu iz Francuske i jednom iz Španjolske.'

Slišković je otkrio da je i Etto zanimljiv europskim klubovima bez obzira što mu je 29 godina, a prošlu sezonu nije igrao u kontinuitetu.

'Imam ponudu za Etta iz Lige petice, ali ne znam je li adekvatna klupskim željama. Ako dođe do transfera, onda će se to dogoditi krajem kolovoza kada će Dinamo znati svoju europsku sudbinu', završio je Slišković.