JE LI TO MOGUĆE?

Mamić prihvatio ponudu! Sammir odlazi

26.07.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Sammiru bi se napokon zaista mogla ispuniti želja. U tajnosti se dogovara njegov odlazak u Rusiju i, kako stvari stoje, uskoro bi trebao potpisati ugovor s novim klubom te napustiti Dinamo

Kad je prijelazni rok u pitanju, u Dinamu je uvijek zanimljivo. Već smo ranije pisali o interesu Dinama za sjajne argentinske blizance iz River Platea, no sada dolazi vijest o tome da je Sammir na korak od odlaska iz Maksimira. Nije u pitanju Saudijska Arabija, kako se nagađalo još nedavno, već Rusija.

Kako prenosi Večernji list, Sammir je blizu odlaska u Rusiju jer je navodno Mamić prihvatio ponudu od šest milijuna eura zasad nepoznatog ruskog kluba i uskoro bi Brazilac s hrvatskom putovnicom trebao otputovati na potpis ugovora. No, iz Rusije stižu vijesti da je taj 'nepoznat' klub Lokomotiv iz Moskve, bivši klub Slavena Bilića.

Ukoliko se to zaista obistini, ispunit će se dugogodišnja Sammirova želja koji svakog ljeta 'moli' za transfer, no zasad ili nije bilo adekvatnih ponuda ili ga Mamić nije puštao. S obzirom na to da Sammiru sljedećeg ljeta istječe ugovor s hrvatskim prvakom, jasno je da u Maksimirskoj žele transferirati Brazilca dok još mogu nešto i zaraditi na njemu.

Prije nekog vremena pojavila se i informacija da je Al Ittihad zainteresiran za Sammira, no Brazilac je odbio odlazak u Saudijsku Arabiju, ali sada su se javili Rusi…