NOVOSTI IZ MAKSIMIRA

Mamić prekrižio Vidu, Pap odlazi bez otpremnine

Bionic
Reading

Dinamo ipak neće zamjenu za Dejana Lovrena pronaći u osječkom igraču Domagoju Vidi. Izvršni dopredsjednik 'modrih' Zdravko Mamić potvrdio je da od transfera neće biti ništa

Apetiti osječke uprave očigledno su bili preveliki za blagajnu hrvatskog prvaka. Domagoj Vida nastavit će karijeru u Gradskom vrtu, a ne u Dinamu, barem do kraja polusezone.

'Mi smo iskazali interes za osječkog defanzivca. Međutim, budući da od čelnika Osijeka nismo dobili nikakvu povratnu informaciju, a ne želeći više kvariti odnose s klubom jer Vida je igrač pod ugovorom, za nas je ovaj slučaj gotov, o njemu se više ne želimo izjašnjavati', rekao je stariji Mamić koji se osvrnuo na odlazak Papadopoulosa u Celtu iz Viga.

'Sljedećeg tjedna u Maksimiru čekamo njega i njegovog menadžera radi raskida ugovora. Ovakav rasplet znači da Dinamo prema Papadopoulosu više nema nikakvih obveza, više nas neće koštati ni lipe. On je definitivno isplaćen onim što je zaradio do 31. prosinca 2009. i točka. Nema otpremnine. Dobit će samo zahvalu i ruku na rastanku', govorio je Mamić za Sportske Novosti.

Što se tiče Alena Halilovića, 13-godišnjeg talenta koji je bio na probi u Realu, Mamić je najavio sastanak s njegovim ocem Seadom, ali i dodao da Dinamov dragulj neće pobjeći u 'kraljevski klub'.