ZDRAVKO SE NALJUTIO

Mamić poručio izborniku Kovaču: Više mi nisi prijatelj!

28.06.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić u emisiji 'Sport nedjeljom' Z1 televizije poručio je hrvatskom izborniku da njegovu podršku više nema...

Prvi čovjek maksimirskog kluba još jednom je gostovao u 'Sportu nedjeljom' i ponovo počastio javnost bombastičnim izjavama, ovaj put na račun Nike Kovača.

'Razočarao me, on više nema moju podršku. On je egotrip tip čovjeka. Igonorira i Savez i ljude u klubovima. Misli samo na ono što njega interesira. Više mi nije prijatelj, jer me zove samo kad me treba,' izjavio je Zdravko Mamić i nabrojao što sve zamjera izborniku, uključujući to što je dopustio da Dinamov veznjak Ademi odluči igrati za reprezentaciju Makedonije, kao i želju da se svidi javnosti, na štetu dobrog odnosa s braćom Mamić.

Mamić tvrdi da je on zaslužan što Kovač i dalje ima svoj posao nakon debakla u Brazilu, ali ga više nema namjere podržavati. Kaže da je spasio i posao Slavenu Biliću nakon ispadanja iz kvalifikacija za SP 2010. godine te se zbog toga smatra zaslužnim za odličnu trenersku karijeru koju danas ima.

Prvi čovjek Dinama je također zaključio kako je trenutni odnos s Hajdukom loš, jer čelnici splitskog kluba svoju nesposobnost pokušavaju sakriti optužbama na račun Dinama i svih ostalih te zatražio podršku navijača 'modrih' uoči nove europske sezone.