OŠTRO UOČI DERBIJA

Mamić najavio agresiju: Neka igrači Rijeke lete u zrak!

20.02.2016 u 13:17

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić smatra da će biti potrebna dodatna oštrina u duelima nogometašima Dinama kako bi ostvarili pozitivan rezultat u nedjeljnom derbiju protiv Rijeke...

Dinamo ima dva boda prednosti ispred Rijeke uoči derbija, ali i samo jedan bod osvojen u prve dvije utakmice protiv glavnog konkurenta ove sezone u MAXtv Prvoj ligi. Nema sumnje, očekuje nas vjerojatno ključna utakmica cijelog prvenstva u nedjelju kojoj se raduje i strateg Dinama.

'Jako se veselimo utakmici, boljem terenu i derbiju protiv najvećeg konkurenta. Svjesni smo važnosti utakmice i želimo potvrditi dobru igru iz prve dvije utakmice te još dignuti razinu igre; posebno u realizaciji. Želimo potvrditi da smo najbolja momčad u Hrvatskoj i povećati prednost na ljestvici,' samouvjereno je najavio Zoran Mamić koji od svojih igrača traži žestinu na terenu:

'Iskreno, ne zanima me kako će oni igrati. Želio bih od svoje momčadi vidjeti agresije, čvrstinu i čak ću izaći iz granica svojih uobičajenih izjava pa slikovito reći da bih želio vidjeti igrače Rijeke da lete po zraku od čvrstine mojih igrača.'

Modri u derbi ulaze bez Taravela, Pivarića, Gonçala i Henriqueza, ali ostaju u ulozi favorita, unatoč neugodnim iskustvima s Rijekom ove sezone.