JOŠ NIJE GOTOVO

Mamić dobio prvu rundu, Dudu ostaje bez stana i auta!?

10.09.2013 u 19:25

Bionic
Reading

Zdravko Mamić i Eduardo da Silva imali su ugovor koji je davno potpisan i po kojem je Dudu trebao Mamiću isplaćivati 20 posto od svojih prihoda. Hrvatski se reprezentativac obratio sudu kako bi se riješio svega, no dosada je sve presude dobio izvršni predsjednik Dinama

Eduardo da Silva je u Dinamo došao kao vrlo mlad i potpuno neafirmiran igrač. S druge strane Zdravko Mamić je u hrvatskom Brazilcu vidio talent koji bi kasnije mogao unovčiti, te su tako Dudu i Mamić svojedobno potpisali ugovor prema kojem bi Eduardo trebao Mamiću davati 20 posto svojih prihoda. Sve je to išlo dok Brazilac nije otišao iz Dinama u Arsenal i tada je odlučio prestati plaćati dogovoreno Mamiću.

Obratio se Eduardo sudu kako bi izašao iz toga ugovora, no kako je Mamić za nedavnog gostovanja u Beogradu, na srpskoj televiziji rekao, sve sporove dobio je prvi čovjek Dinama. Kako piše Gol.hr, pravomoćnom presudom Eduardu je zaplijenjen stan, dva automobila te mora platiti dug.


'Što je tu bilo logičnije nego da se nešto što je uloženo u njega i vrati, ja sam samo tražio da se vrati uloženo, nisam tražio nikakav profit. Iako nisam sretan, ali dobio sam sve presude dosad vezane uz njega. Postoje još neki postupci vezani uz njega', rekao je Mamić na RTS-u, a za Gol.hr presude je prokomentirao i Eduardov odvjetnik Ivica Crnić.

'Mario Mamić (na kojeg je Zdravko Mamić prebacio poslovanje menadžerske agencije) može zahtijevati prisilnu prodaju Eduardove imovine – stana i dva automobila'.

Tu ipak nije kraj priče jer Dudu vodi još jedan spor protiv Mamića u kojem pokušava dokazati kako je postojeći ugovor lihvarski, a ako to uspije dokazati, sve što je naplaćeno, bit će vraćeno hrvatskom reprezentativcu, tvrdi Gol.hr.