ORŠIĆ IGRA SJAJNO

Maksimir dobio novu neočekivanu zvijezdu: To se zove briljantan povratak u hrvatski nogomet

25.07.2018 u 08:14

Bionic
Reading

Mislav Oršić na sjajan je način debitirao u dresu Dinama protiv Hapoela ovog utorka te pokazao da je pravo pojačanje Nenada Bjelice na početku nove sezone...

Riječ je o 25-godišnjem ofenzivnom veznjaku koji je svoju karijeru lansirao u dresu Intera iz Zaprešića, no prelazak u talijansku Speziju 2013. godine nije bio uspješan, kao ni povratak sljedeće sezone u Rijeku koja ga je tek slala okolo na posudbe.

  • +11
Liga prvaka, 2. pretkolo: Dinamo - Hapoel Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

No, živnuo je Oršić kada je prije tri godine otišao na Daleki Istok, a nakon južnokorejskih Jeonnama i Ulsana, kao i kineskog Yataija Bjelica ga je vratio nazad u hrvatski nogomet ovog ljeta.

Iako ga je malotko vidio kao veliko pojačanje za 'modre', u utakmici protiv Hapoela ovog utorka briljirao je u ofenzivi, što je okrunio i pogotkom pa možemo reći da je u debiju oduševio zagrebačke navijače.

'Jako sam zadovoljan i sretan. Iskreno, kad sam izlazio na teren, naježio sam se. Atmosfera je bila odlična. Za sada ide sve prema planu, na nama je da dobro radimo i pratimo trenera,' izjavio je Mislav Oršić pa dodao:

'Nismo očekivali 5:0, iako smo svakako igrali na pobjedu. Ovo je plod našeg dobrog rada na pripremama.'

Osim Oršića, proigrao je i Izet Hajrović, za što također treba zasluge pripisati treneru Bjelici.

'Bili smo spremni na sve i dobili smo skoro svaki duel. Nisam se nadao da možemo upisati 5:0, ali bio sam siguran da ćemo pobijediti. Mislim da ćemo biti još bolji ubuduće. Ako budemo igrali kako treba i imali dobre rezultate siguran sam da će biti još više navijača. Atmosfera je bila odlična i jako smo sretni,' priznao je bosansko-hercegovački krilni napadač.