valjda će joj ispuniti želju

Majka otkrila gdje će Cristiano Ronaldo završiti karijeru: Prije nego što umrem, još ga jednom želim vidjeti u tom dresu...

23.09.2021 u 17:22

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo (36) u samoj je završnici ljetnog prijelaznog roka u senzacionalnom transferu napustio Juventus te se vratio u Manchester United. No, čini se kako Portugalac karijeru ipak neće završiti na Old Traffordu, a to je otkrila njegova majka Dolores Aveiro

Maria Dolores Aveiro, majka Cristiana Ronalda (36), je u razgovoru za portugalske medije otkrila gdje će njen sin završiti svoju veliku nogometnu karijeru.

'Cristiano se mora vratiti u Sporting. Učinit će to za mene. Rekla sam mu da prije nego što umrem, želim ga još jedno vidjeti u dresu Sportinga. Ipak, upozoravam vas, rekao mi je da planira igrati do svoje 40. godine, tako da ima vremena do tada', otkrila je Portugalčeva majka koja je oduševljena njegovim povratkom u Manchester United:

'Rekla sam mu da podržavam njegovu odluku da se vrati u Manchester. Vidjeti pun stadion i 75.000 ljudi kako uzvikuju njegovo ime... To je velika, neponovljiva emocija.'

Prisjetila se Maria Dolores Aveiro i susreta s Cristianovim najvećim suparnikom, Leom Messijem. Bilo je to 2017. godine kada je Ronaldov sin upoznao Messija na dodjeli Zlatne lopte.

  • +19
Young Boys - Manchester United 2:1 (Liga prvaka, 1. kolo) Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DELLA VALLE

'Bila sam s unukom i rekla mu: 'Vidi, to je Messi tamo'. On mi je odgovorio da je to nemoguće i da je Messi viši', prisjetila se Ronaldova majka te uz osmijeh prepričala:

'Potom ga je Cristiano ohrabrio da ode do Messija i da mu se javi, što je on i učinio. Messi je vrlo pristupačna osoba, ali je moj unuk već sada viši od njega. Ha, ha, ha, to je baš simpatično', zaključila je Dolores.