GDJE IMA DIMA, IMA I....

Majka naredila Ronaldu: Odmah prekini vezu s njim

17.12.2015 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon što su brojni svjetski mediji pisali o navodnoj gej vezi jednog od najboljih nogometaša svijeta Cristiana Ronalda i nizozemsko-marokanskog kickboksača Badra Harija, u priču se uključila i Ronaldova obitelj

Mama Maria Dolores te sestre Elma i Liliana Cátia nisu baš dobro prihvatile informaciju da je Ronaldo gej. Sve tri brzo su kontaktirale Cristiana i tražile od njega, ako je uistinu u vezi s boksačem, da vezu i prekine.

Prema pisanju lista Correio da Manhã, Ronaldu nije bilo ugodno slušati što mu govore najbliskije osobe. Portugalski mediji čak navode da su njih tri i razlog zašto je CR7 prekinuo vezu s prekrasnom ruskom manekenom Irinom Shayk. A zašto? Jer im se nije svidjela.

'Očitale su mu bukvicu. Objasnile su mu da sve to što su mediji objavili jako loše utječe na sliku o njemu, a i one su u depresiji zbog takvih vijesti. Također, smatraju da zbog svih tih napisa igra slabije u posljednje vrijeme', navodi izvor portugalskog lista, a što je i sâm Ronaldo naglasio u nekoliko razgovora, 'kako je imao privatnih problema početkom sezone'.

Majka Dolores išla je čak toliko daleko da je sinu jasno naredila: 'Da si odmah prekinuo vezu s njim, više ne želim čuti za tog dečka.' Ona mu je najveći autoritet u životu.

Hoće li je poslušati, znat će se ubrzo jer je posljednjih tjedana navodno non-stop letio za Maroku kako bi se viđao s Harijem. A zanimljivo je da se od pojavljivanja te priče nijednom nije javio da je potvrdi ili demantira.