Vikend Vatrenih by psk

Majer otkrio je li Kovač razlog dolaska u Wolfsburg; dotakao se i protivnika na Euru

06.03.2024 u 12:13

Bionic
Reading

Lovro Majer, hrvatski nogometni reprezentativac, u velikom intervjuu za emisiji 'Vikend Vatrenih powered by PSK' (MAXSport kanal), pričao je o nadolazećem Euru i što očekuje

Nakon što je Lovro Majer iz francuskog Rennesa prešao u njemački Wolfsburg u kojem je jako zadovoljan. Prvenstveno jer cijeli grad živi za nogomet.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Cijeli ovaj grad se svodi na Volkswagen i klub, jedno s drugim ide. Svi ljudi vole nogomet, svi koji rade u tvornicama vezano za auto industriju. Nogomet im je je i neki ispušni ventil. Cijeli tjedan rade da bi onda otišli uživati', kazao je Majer između ostalog za MAXSport.

Otkrio je i kako je jedan od glavnih razloga zašto je odabrao Wolfsburg trener Niko Kovač. Na pitanje kakav je odnos na toj relaciji rekao je:

'Odnos je odličan! Naravno, pričao sam s njim o svemu što se tiče kluba i njegova ideja je glavni razlog zašto sam ovdje došao. Naravno, došao sam i zbog svog osobnog napretka. Stvarno sam zadovoljan jer osjećam da napredujem.'

CIJELU EMISIJU VIKEND VATRENIH PWERED BY PSK pogledajte u prilogu:

Lovro Majer - VIKEND VATRENIH PWERED BY PSK Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/Croatel

Na pitanje o ždrijebu skupina za Euro gdje su Vatreni završili u skupini sa Španjolskom, Albanijom i Italijom, Majer je rekao:

'Činjenica je da svi bi mi voljeli i željeli što slabiju grupu i slabije porotnike, koliko god to nekima čudno zvučalo. Ali to je istina! No, činjenica je da mi protiv najjačih protivnika igramo najbolji nogomet. Bit će zanimljivo, grupa je teška i usudio bih se reći - možda najteža! Na neki način, svi oni bi se nas trebali pribojavati obzirom na rezultat koji smo napravili zadnjih godina na Svjetskim prvenstvima i u Ligi nacija. Mislim da će biti zanimljivo i imamo veliku šansu napraviti odličan rezultat', kazao je Majer dodavši kako se posebno veseli pravoj domaćoj atmosferi koja ih čeka u Njemačkoj gdje živi i radi jako puno Hrvata.

'Već vidimo kolika je potražnja za kartama i drago nam je da ćemo imati odličnu domaćinsku atmosferu koja će nam pomoći da prođemo tešku skupinu i probamo što dalje otići.'

Majer o glavnom razlogu zašto je odabrao dres s brojem 19

Otkrio je i zašto je u Wolfsburgu odabrao broj 19 na dresu:

'S Dinamu sam imao broj 10, u Lokomotivi brojeve 7 i 10. U Rennesu sam odabrao 21 jer je lijep broj i nije bilo drugih.. I zavolio sam taj broj. Ovdje sam odabrao broj 19 jer 21 nije bio slobodan. Taj broj 19 sam nosio kad sam počeo utakmicu protiv Malte na kojoj sam zabio dva gola. Nekako sam zbog toga uzeo taj broj i zavolio ga', otkrio je Majer.