ENGLESKI MEDIJI PIŠU

Lyon spremio 8 milijuna eura za kupovinu Eduarda

18.04.2010 u 18:41

Bionic
Reading

Prije određenog vremena francuski su se mediji raspisali o želji Lyona da u svoje redove ovog ljeta dovede Eduarda. Istu priču aktualizirali su sada i engleski mediji tvrdeći da je Lyon spreman za hrvatskog reprezentativca Arsenalu platiti osam milijuna eura

Moguće je da su Eduardu da Silvi zaista odbrojeni dani u Arsenalu. Trener Wenger ga ne koristi previše ove sezone i sve je češća slika Eduarda na klupi nego na terenu.

Priču o Duduovom odlasku ovog ljeta u Lyon prvi su iznijeli francuski mediji, no koji tjedan kasnije i engleski su se raspisali o toj temi. Tako News of the Word tvrdi da čelnici polufinalista Lige prvaka imaju spremljeno osam milijuna eura za kupnju Eduarda. S obzirom na to da se sve glasnije nagađa o Eduardovom odlasku u Lyon, očito da cijela ta priča ima i neku podlogu, tako da bi se lako moglo dogoditi da se na ljeto u Lyonu Dejanu Lovrenu pridruži Eduardo da Silva.

Zanimljivo je istaknuti da je Eduardo u studenom prošle godine produžio ugovor s Arsenalom koji ga veže do 2014. godine, no isti list tvrdi da je Arsene Wenger spreman prodati Eduarda, a zamjenu za hrvatskog napadača vidi u Meksikancu Carlosu Veli.