dok u realu taktiziraju...

Luki Modriću nadaju se mnogi, pa su tako na njegovu adresu stigle još dvije ponude; jednu je odbio bez pardona, ali druga je i dalje na stolu

17.04.2022 u 16:38

Bionic
Reading

Iako je i Carlo Ancelotti rekao kako su izgledi da Luka Modrić u Realu završi karijeru veliki, jer obje su strane zainteresirane za nastavak suradnje, potpisa na novi, prema Perezovim zamislima - jednogodišnji ugovor - još uvijek nema

'Vjerujem da će Luka završiti karijeru ovdje u Real Madridu. Ne znam kada, ali to je ideja svih (strana). On nema problema s obnavljanjem ugovora, niti mi, a niti klub. Sve je prilično jasno', izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu uoči nedjeljne utakmice sa Sevillom.

Svi već odavno znaju kako Luki Modriću u lipnju ove godine ističe ugovor s Realom, ali i da bez obzira na svoje godine, a ima ih već 36, Modrić zaslužuje puno više respekta i poštovanja, s obzirom na to koliko je važan kotačić u Ancelottijevom stroju.

Međutim, Florentino Perez i dalje odugovlači s ponudom ugovora, a bez obzira na Modrićevu želju za ostankom u Realu do kraja godine, dok se potpis ne stavi na ugovor, njemu se nadaju i drugi klubovi.

I tako je ove nedjelje turski novinar Ekrem Konur u nedjelju je objavio da je Modrić odbio ponudu iz Katara. Budite sigurni da je to bila višestruko izdašnija ponuda od one koju će vrlo vjerojatno Real ponuditi Modriću. Jer svima je jasno da se kapetanu hrvatske reprezentacije na tu destinaciju ne ide prije studenoga, odnosno svjetskog prvenstva.

Također, Sergio Santos, novinar španjolskog Asa, objavio je prije nekoliko dana da Modrić ima i ponudu iz Juventusa. A to bi već mogla biti drugačija priča.

Naravno, na potezu je Perez.