NOVOSTI IZ TORINA

Luka otpao iz Juveovih planova jer dolazi Diego

28.03.2009 u 12:10

Bionic
Reading

Koketiranje Juventusa i Brazilca Diega traje već duže vrijeme, no tek odnedavno ta se ljubav konkretizirala. Naime, čelnici 'stare dame' dogovorili su uvjete s igračem i sad preostaje da se dogovori odšteta

Dugo je Juventus pokušavao osigurati dolazak Brazilca Diega u svoje redove. Mjesecima se pisalo po raznim medijima da ga 'stara dama' želi. No, osim javnih izraza divljenja nikakvih konkretnijih koraka nije bilo. Sve do subote.

Talijanski list Tuttosport tvrdi da su Juventusovi čelnici imali sastanak s Diegom (25) na kojem su dogovorili sve uvijete oko njegovog dolaska.

Prema pisanju istog lista, Diego bi u Torinu trebao zarađivati oko četiri milijuna eura po sezoni, a potpisat će četverogodišnji ugovor. S obzirom na to da Diego igra na istoj poziciji kao i Luka Modrić, za kojeg se također špekuliralo da je na meti Juventusa, to očito znači da su u Torinu odustali od nauma da dovedu hrvatskog reprezentativca u svoje redove.

Pred šefovima Juventusa sad je najteži posao. Nakon dogovora s Diegom predstoji im sastanak s čelnim ljudima Werdera, s kojima bi trebali dogovoriti odštetu za brazilskog reprezentativca.