NAPOKON JE GOTOVO

Luka Modrić večeras leti u Madrid i (napokon) potpisuje za Real!

15.08.2012 u 19:31

Bionic
Reading

Prva utakmica novog izbornika Igora Štimca na klupi nogometne reprezentacije Hrvatske mogla bi ući u povijest kao dan kada je hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić (napokon) postao igrač kraljevskog Real Madrida

Iz neimenovanog izvora - kako piše Goal.com - procurila je informacija kako Modrić u srijedu kasno navečer, odmah nakon prijateljske utakmice sa Švicarskom, leti u Madrid gdje će obaviti liječnički pregled te potpisati ugovor za Real.

Real Madrid je navodno pristao isplatiti 30 milijuna funti za usluge hrvatskog veznjaka, koji će po završetku prijateljske utakmice Hrvatske i Švicarske na Poljudu otići u Madrid, te u narednih 48 sati okončati sagu koja traje cijelo ljeto.

Modrić (26) bi tako, nakon što je propustio pripreme 'spursa' u SAD-u, te nakon što je nastavio individualno trenirati po njihovom povratku, konačno mogao početi raditi normalno i to u jednom od najvećih klubova svijeta.

Podsjetimo, predsjednik Tottenhama Daniel Levy gotovo je istu stvar napravio Modriću i prošle sezone kada je stopirao njegov transfer u londonski Chelsea. Čini se da je naš reprezentativac ipak ovoga puta bio tvrđi orah i slomio, prema mnogima, nesalomljivog Levyja.

Više će toga biti poznato nakon večerašnje utakmice reprezentacije Hrvatske.

Tako je trener Reala Jose Mourinho ipak dobio igrača kojeg je želio i o kojem ima vrlo visoko mišljenje, a na Modriću je sada da se u super-jakoj konkurenciji izbori za dres najboljih 11.