sramotno i ponižavajuće

Luka Modrić u centru skandala koji potresa Real Madrid, a za sve je kriv Kylian Mbappe

01.08.2023 u 06:01

Bionic
Reading

Španjolski mediji otkrivaju kako je mogući transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid već izazvao do sada neviđeni skandal u momčadi 'kraljeva', a u centru svega se našao kapetan 'vatrenih' Luka Modrić

Za sada još nema konkretnog dogovora, Kylian Mbappe i dalje je član PSG-a, no momčad s Parka prinčeva čini sve kako bi ga već ovog ljeta prodala i barem nešto zaradila na igraču koji više nema želju igrati u Parizu.

I da, najvjerojatniji scenarij je da će Mbappe do kraja prijelaznog roka, kako god bilo, završiti u redovima Real Madrida, a u cijelu se priču - tvrde španjolski mediji bliski momčadi 'kraljeva' - odjednom upleo jedan od najvećih Realovih sponzora Adidas.

Prema nekim informacijama, Adidasov je plan da Mbappe odmah po dolasku u klub preuzme dres s brojem 10 kojeg trenutno ima - Luka Modrić. A izvori bliski čelnicima Reala tvrde da su ovi ostali - šokirani! Jer im je cijeli plan navodno predstavljen više kao ultimatum nego kao neki poslovni prijedlog!

Iz Adidasa su pojasnili kako vjeruju da bi Mbappeovi dresovi s brojem 10 značajno poboljšali prodaju Realovih dresova nakon što su ga u posljednje vrijeme napustile legende kao što su Sergio Ramos, Karim Benzema i Casemiro.

  • +7
Barcelona - Real Madrid, 30.7.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Sam Hodde / Getty images / Profimedia

Podsjetimo, Mbappe u PSG-u ima dres s brojem 7 na leđima, a u reprezentaciji je 'desetka'. U Realu tu prestižnu 'desetku' još od 2017. godine nosi Luka Modrić i sigurno je da se neće samo tako odreći svog broja. U isto vrijeme je Vinicius Junior od ove sezone preuzeo dres s brojem 7, a Rodrygo će po novom 'rasporedu' nositi broj 11. Za Mbappea je, ako i kad dođe u Real, ostala 'devetka' koja nakon što je otišao Karim Benzema bez 'vlasnika'. Ali ne, iz Adidasa navodno žele da baš Kylian Mbappe bude desetka!

Priča ide tako daleko da pojedini španjolski mediji navode kako Adidas rješenje ovog 'problema' vidi u prodaji Luke Modrića!

'Dres s brojem 10 na leđima u Realu trenutno nosi Luka Modrić i zato Adidas želi da ga klub proda ili mu promijeni broj na dresu', piše El Nacional uz napomenu kako je ovo krajnje sramotan i ponižavajući prijedlog koji neće proći.

Pa, kako će sve ovo završiti? Hm, pričekajmo prvo da Kylian Mbappe stvarno i potpiše za Real. A onda će netko od čelnika 'kraljeva' morati odlučiti kako najstarijem i najtrofejnijem igraču, legendi kluba, dokapetanu i jednom od stožernih članova momčadi - Luki Modriću - reći da nekom drugom samo tako 'preda' svoj dres s brojem 10. Jer Real je ipak veći od takvih sramotinih i ponižavajućih ideja koje su stigle iz redova Adidasa...