duga pauza

Šok u Real Madridu; platili su ga 30 milijuna eura, a on se ozlijedio i mora na operaciju

31.07.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Arda Guler (18) stigao je ovog ljeta iz Fenerbahčea u redove Real Madrida za 30 milijuna eura. Na Santiago Bernabeu su ga vidjeli kao nasljednika Luke Modrića, no nesretni će Arda pauzirati duže vrijeme...

Iz Real Madrida je stigla i službena potvrda loših vijesti zbog čega su svi na Santiago Bernabeu ostali šokirani. Naime, mladi turski veznjak Arda Guler (18), koji je ovog ljeta za 30 milijuna eura iz Fenerbahčea stigao u redove 'kraljevskog' kluba teško je ozlijeđen...

Nesretni se Guler ozlijedio na jednom od treninga dok je s momčadi Reala bio na turneji po SAD-u te je odmah vraćen u Španjolsku kako bi obavio detaljne liječničke preglede.

A vijesti koje sad stižu iz Madrida nisu nimalo dobre. Guler je ozlijedio koljeno, u pitanju je teško oštećenje meniskusa.

  • +7
Barcelona - Real Madrid, 30.7.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Sam Hodde / Getty images / Profimedia

Liječnici su mladoj zvijezdi savjetovali hitnu operaciju kako bi riješio ozljedu koja se u nekim slučajevima može liječiti i 'konzervativnom' metodom, tj. mirovanjem. No, u njegovom slučaju to jednostavno nije moguće i turski će veznjak ubrzo 'pod nož'.

Problem je u tome što ga nakon operacije čeka najmanje pet do šest mjeseci oporavka, što znači da će propustiti cijeli prvi dio sezone. U Realu već navodno razmišljaju da za prvi dio sezone niti ne registriraju, a potom će ga, čim se oporavi, poslati na posudbu do kraja sezone kako bi se što lakše i brže vratio u natjecateljski ritam.