BODRIO ČILIĆA

Luka Modrić sigurno se nije nadao ovakvoj drami koja je trajala skoro tri sata

07.05.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Dramatičan meč na snažnom ATP turniru u Madridu, u kojem je hrvatski tenisač Marin Čilić jedva nadigrao Slovaka Martina Kližana, iz lože je pratio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić

Tijekom televizijskog prijenosa meča na Sportklubu kamera je u nekoliko navrata prikazala Luku Modrića koji je u društvu prijatelja pratio Čilićev meč u kojem je hrvatski tenisač spasio čak četiri meč-lopte.

Iako je Čilić dobro otvorio meč te se činilo kako će nakon prvog seta koji je dobio 6-4 lako doći do svoje prve nakon gotovo dva, sve se zakompliciralo. Kližan je dobio lako drugi set 6-2, a u trećem je viđena prava drama prepuna preokreta. Nakon dva sata i 48 minuta igre Čilić je ipak stigao do pobjede savršenom igrom u tie-breaku.

Dva dana uoči meča Marin Čilić i Luka Modrić na društvenim mrežama objavili su zajedničku fotografiju iz jednog madridskog restorana, a usput su i podsjetili kako je sve spremno za veliki humanitarni turnir 'Gem Set Hrvatska' koji 12. lipnja na zagrebačkoj Šalati organizira Zaklada Marina Čilića.

No, sudeći prema zajedničkim fotografijama iz grada te Modrićevoj podršci tijekom meča, jasno je kako su se ovih godina zvijezda Reala i tri godine mlađi Marin Čilić dodatno zbližili. Obzirom da je Modrić donio sreću Čiliću bit će zanimljivo vidjeti hoće li hrvatski kapetan doći i na sljedeći meč protiv Jana Lennarda Struffa.