neugodno iskustvo

Luka Modrić proživio pravu dramu po povratku iz Monaca: Avion kapetana 'Vatrenih' upao u strašnu oluju iznad aerodroma na Krku

13.11.2019 u 21:15

Bionic
Reading

Privatni mali avion s kojim se Luka Modrić vraćao iz Monaca upao je u oluju nadomak Krka pa je slijetanje bilo i više nego neugodno

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih veznjaka na svijetu Luka Modrić u utorak je bio u Monte Carlu gdje je dobio prestižnu nagradu Golden Foot. Riječ je o nagradi koju nisu dobili niti Cristiano Ronaldo, niti Lionel Messi, a koja se dodjeljuje nogometašima starijima od 28 godina koji ju zasluže individualnim i momčadskim uspjesima, te koji imaju izuzetnu osobnost i karizmu.

Žiri je sastavljen od novinara diljem svijeta koji predlažu nogometaše koji zaslužuju nagradu, a onda internetska anketa izbacuje pobjednika. Zanimljivost je i to što ovu nagradu nogometaš može dobiti samo jednom u životu, a kada ju osvoji, osim trofeja dobije i čast da svoj otisak stopala ostavi u Promenadi šampiona u Monte Carlu.

'Čast mi je primiti ovu nagradu. Vraćam se na najbolju razinu i to sam pokazao u prošloj utakmici. Do kraja godine imamo još sedam vrlo važnih susreta i nastavit ćemo dobro igrati', poručio je Modrić u Monte Carlu, a onda se zaputio u tabor hrvatske nogometne reprezentacije pred kojom je odlučujući kvalifikacijski susret za Euro 2020. protiv Slovačke. Ipak, put do Rijeke nije protekao kako se Luka nadao.

Utorak je u cijeloj Hrvatskoj donio olujni vjetar, a valovi na moru su ponegdje dosezali i do 10 metara. Modrićev mali privatni avion upao je oluju i slijetanje nije bilo nimalo ugodno, javljaju Sportske novosti. Zbog olujnog nevremena i grmljavine zrakoplov je plesao po zraku i slijetanje je trajalo više od pola sata.

Avion je kružio oko zračne luke na Krku više od 30 minuta prije no što je dobio zeleno svjetlo za slijetanje. Srećom, sve je dobro završilo, a Luka se priključio suigračima koje će u subotu na Rujevici, nadamo se, povesti do pobjede nad Slovačkom.