hrvat se odmah oglasio

Luka Modrić potpisao je novi ugovor za Real Madrid; ništa od Saudijske Arabije!

26.06.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Kao što je i najavljeno, Luka Modrić produžio je ugovor s Real Madridom još jednu sezonu

Usprkos ponudi od vrtoglavih 75 milijuna eura po sezoni iz Saudijske Arabije, 37-godišnji Luka Modrić - jedan od najboljih veznih igrača na svijetu - održao je riječ i službeno je produžio ugovor s Realom.

>> Luka Modrić postao je glavna tema zbog Saudijaca i odbačenih milijuna; evo razloga

Klub je objavio tu vijest točno u podne uz #Modrić2024, što sugerira da ga je produžio na jednu sezonu. Tako kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sigurno ostaje u Realu do 30.lipnja 2024. godine.

'Real i Luka Modrić dogovorili su produljenje ugovora do 30. lipnja 2024. godine', objavio je ubrzo najtrofejniji europski klub.

Kako se doznaje iz španjolskih medija, Modrić je odbio nemoralnu ponudu Saudijaca jer je želio ostati u Realu, u kojem će, kako se piše, imati plaću od 10 milijuna eura po sezoni. Sedam puta manje nego što bi imao u Saudijskoj Arabiji...

Čim je objavljena ova vijest, Modrić se kratko javio:

'Dome, slatki dome', napisao je Modrić na Twitteru.

A kakav je Modrić dubok trag ostavio u Realu, u koji je stigao 2012. godine, kad je trener bio Jose Mourinho, ne treba posebno objašnjavati. Osvojio je Modrić s Realom ukupno čak 23 trofeja, od kojih je najvažnije istaknuti pet titula Lige prvaka. Uz to još ima pet svjetskih klupskih prvenstava, četiri europska Superkupa, tri španjolske lige, dva Kupa kralja i četiri španjolska superkupa. Čudesno!

Zna se i kakvo mišljenje o njemu ima iskusni trener Carlo Ancelotti, a koji je puno puta ponavljao da mu treba u momčadi. I kao mentor mladima i kao vođa na terenu i kao legenda kluba koja je to zaslužila.

Modrić će se ekipi priključiti početkom srpnja uoči odlaska na pripreme u SAD.