Hrvat na prekretnici

Luka Modrić postao jedna od ključnih briga Real Madrida: Na stolu ima unosnu ponudu bogatog kluba, ali i veliku dilemu

26.03.2020 u 12:59

Bionic
Reading

Luka Modrić ima ponudu Intera iz Miamija, ali još uvijek se dvoumi oko odlaska iz Real Madrida

Koronavirus je poharao Španjolsku i u toj zemlji odgodio sva sportska natjecanja. Još uvijek se ne zna hoe li se nogometna liga nastaviti ili će sezona biti prekinuta ranije, a dok se čeka ta odluka, Real Madrid se okreće nekim važnim pitanjima. Marca piše kako 'kraljevi' moraju donijeti sedam strateški jako važnih odluka, a jedna od njih je i sudbina Luke Modrića.

'Hoće li Modrić ostati u klubu i iduće sezone? To je velika dilema. Ne uzimaju zdravo za gotovo kontinuitet Hrvata u klubu. Ima još godinu dana do isteka ugovora, a na stolu mu je ponuda Inter Miamija čiji je vlasnik David Beckham', piše Marca pa dodaje:

'Dileme ima i Modrić. Hrvat je svjestan da gubi značenje za ekipu i to mu se ne sviđa. Dilemu mu izaziva i ponuda iz SAD-a. To bi mu mogao biti zadnji unosan ugovor u karijeri, ali Luka obožava Real i život u Madridu. Svjestan je da mu se bliži kraj, ali je neodlučan jer se ne želi tako oprostiti od kluba. Smatra da to ne zaslužuje', pišu novinari španjolskog lista.

Za kraj dodaju i kako će klub poštovati Modrićevu želju jer je on postao legenda Reala.

'Što se kluba tiče, oni će poštovati odluku hrvatskog veznjaka koji je postao legenda kluba. Nije im cilj zarada na njemu godinu dana prije isteka ugovora, ali ne žele ni imati problem s njim ako mu minutaža dodatno padne', zaključuje Marca.