Iskupili se za Ligu prvaka

Real Madrid predvođen Lukom Modrićem pomeo Huescu na domaćem terenu; Hazard otvorio golijadu koja ih je odvela na prvo mjesto

31.10.2020 u 17:05

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida u subotu su u 8. kolu na domaćem terenu svladali Huescu s 4:1

I dok u Ligi prvaka 'šepaju', nogometašima Real Madrida ipak ide bolje u domaćem prvenstvu. U subotu su u 8. kolu na domaćem terenu svladali Huescu s 4:1, te su izbili na prvo mjesto tablice.

Real je poveo u 40. minuti prekrasnim pogotkom Edena Hazarda s 25 metara. Belgijski napadač, koji se oporavio od ozljede, napokon je zaigrao od prve minute, a to mu je tek drugi pogodak za 'kraljevski' klub u koji je stigao prošlog ljeta.

Na 2:0 povisio je Karim Benzema u 45. minuti, nakon ubačaja Lucasa Vázqueza na drugu stativu. Treći pogodak za Real zabio je Federico Valverde u 54. minuti na dodavanje Benzeme, a svoj drugi gol Benzema je postigao je u 90. minuti. Utješni pogodak za Huescu zabio David Ferreiro (74).

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je za Real cijeli susret pruživši dobru partiju.

U subotu se još sastaju Athletic Bilbao - Sevilla, Osasuna - Atletico Madrid, te Alaves - Barcelona, a dan ranije povratnik među španjolske prvoligaše Cadiz stigao je do svoje četvrte pobjede, svladavši u gostima Eibar s 2:0.