poruka iz madrida

Munjeviti odgovor Realova trenera na priču o povratku Cristiana Ronalda među Kraljeve: Volim ga i poštujem...

17.08.2021 u 16:05

Bionic
Reading

Portugalski nogometni velemajstor, 36-godišnji Cristiano Ronaldo priprema se za svoju četvrtu sezonu u dresu Juventusa. No, svakodnevno stižu vijesti kako bi ovaj nogometaš vrlo brzo mogao napustiti Staru damu, a ovog su se utorka mediji zabavljali pričom kako se Portugalac vraća u madridski Real na inzistiranje trenera Carla Ancelottija

Slavni talijanski trener, 62-godišnji Carlo Ancelotti već je sjedio na klupi Kraljevskog kluba, od lipnja 2013. do svibnja 2015. godine.

U to je vrijeme za Real igrao i Cristiano Ronaldo, a suradnja je bila na zavidnom nivou, što potvrđuju i trofeji koje su tada Kraljevi osvojili, a osvojeni su Liga prvaka, Kup kralja i španjolsko prvenstvo.

Sada je dio medija objavio priču kako upravo Talijan inzistira na povratku Cristiana Ronalda, međutim nije dugo trebalo da trener Reala demantira priču.

'Cristiano je legenda Real Madrida. Volim ga i poštujem. Ali, nisam ni pomišljao na to da ga potpišemo. Idemo dalje', napisao je Ancelotti.

Naravno, sad će se nastaviti saga o Ronaldovom (navodnom) odlasku, jer već ga se prethodnih dana povezivalo i s Manchester Cityjem, PSG-om... A gle čuda, Ronaldo je još uvijek u Juventusovom dresu.