kad je frka, zovi luku

Luka Modrić neočekivano se našao u centru pažnje; u Realu su shvatili koliko im znači

24.10.2023 u 10:01

Bionic
Reading

Nogometaši Real Madrida večeras od 21 sat igraju utakmicu 3. kola Lige prvaka u gostima kod portugalske Brage, a španjolski mediji tvrde kako je Carlo Ancelotti primoran u prvih 11 vratiti Luku Modrića

Ozljede će diktirati sastav Real Madrida za večerašnju utakmicu protiv Brage u Ligi prvaka. Carlo Ancelotti ima velikih problema u veznome redu nakon ozljede Danija Ceballosa, a na posljednjem je treningu stradao i Eduardo Camavinga (20).

Mladi veznjak Reala ozlijedio se jučer navečer, s terena je izašao u pratnji liječničkog tima, a prve informacije govore kako je Camavinga ozlijedio mišić desne noge. Da stvar bude još i gora po Real, trening je prije vremena završio i Aurelien Tchouameni.

Carlo Ancelotti potvrdio je kako će Camavinga najvjerojatnije propustiti večerašnji susret, a španjolski mediji već su najavili kako to znači da se 'zapostavljeni' Luka Modrić (38) vraća u prvih 11!

Kapetan 'vatrenih' je u posljednje vrijeme sve češće na klupi Reala, ispao je iz prve momčadi i mahom ulazi kao zamjena, a ozljeda francuskog veznjaka sad bi trebala Modrića vratiti u prvu momčad.

  • +2
Sevilla - Real Madrid, Primera, 2023/24. Izvor: Profimedia / Autor: Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Ancelotti sigurno neće eksperimentirati i riskirati jer već u subotu Real igra puno važniju utakmicu, 'kraljevi' u 11. kolu španjolskog prvenstva gostuju kod Barcelone. A El Clasico je svetinja, trebaju mu svi zdravi i spremni igrači. Zato je gotovo sigurno da Camavinga večeras neće igrati, a Luka Modrić je prva opcija da ga zamijeni jer se Alaba i Nacho tek vraćaju nakon ozljeda.

U isto se vrijeme oko mogućeg odlaska nezadovoljnog Luke Modrića već ove zime oglasio izvršni direktor Reala Jose Angel Sanchez.

'Ne planiramo prodati Modrića u siječnju', rekao je Sanchez i istaknuo da nema nikakvih pregovora o njegovom odlasku:

'Ne pregovaramo o njemu ni s jednom momčadi iz Saudijske Arabije', ustvrdio je Sanchez.