gazda je odlučio

Luka Modrić na žestokom udaru; sad je jasno kakva mu je sudbina u Realu

23.10.2023 u 08:01

Bionic
Reading

Remi Real Madrida i Seville (1:1) zapečatio je sudbinu Luke Modrića u dresu 'kraljeva'. Španjolski mediji tvrde kako kapetana 'vatrenih' više ne može spasiti ni trener Carlo Ancelotti jer je predsjednik Florentino Perez svoje rekao i od toga neće odustati

Čelnici Real Madrida predvođeni predsjednikom Florentinom Perezom jasno su dali do znanja treneru Carlu Ancelottiju koliko su nezadovoljni njegovom odlukom da u isto vrijeme na terenu igraju veterani Luka Modrić i Toni Kroos!

Kap koja je prelila čašu je subotnji remi 1:1 Reala na gostovanju kod Seville. Perez je očekivao puni plijen, ali 'kraljevi' su se sa Sanchez Pizjuana vratili tek s jednim bodom. Španjolski mediji bliski Realu tvrde kako je predsjednik 'kraljeva' odmah intervenirao te Carlu Ancelottiju naredio da Modrić i Kroos više u isto vrijeme ne mogu biti u igri!

Da, Florentino Perez nije zadovoljan kad Modrić igra u paru s Kroosom! Čelni ljudi Reala prema nekim informacijama i dalje odbijaju ideju da Kroos i Modrić mogu igrati zajedno, pa sad iskusnim veznjacima ne pomaže ni ogromno povjerenje koje im i dalje pruža trener Carlo Ancelotti.

A Real ove sezone u svim natjecanjima ima samo jedan jedini poraz, onaj od Atletico Madrida, te sad remi u gostima kod Seville. To kao da ne zanima Pereza koji je uvjeren da vezni red Reala s Kroosom i Modrićem više nije dominantan kao prijašnjih godina.

Ovo je novi teški udarac za Luku Modrića koji će prema svemu sudeći i u utakmicama koje dolaze sjediti na klupi jer je Ancelotti do sada uglavnom za prvih 11 birao Kroosa, a kapetan 'vatrenih' je ulazio u igru kad je trebalo 'pogurati'.

Španjolski mediji tvrde da je velika prednost za Nijemaca to što više ne igra za reprezentaciju te pauzu odlično koristi za oporavak i osvježenje što nije slučaj s Modrićem koji je i dalje kapetan 'vatrenih'. Modrić je nakon reprezentacije 'potrošen', fizički i psihički, te svojim ulaskom u igru nije uspio unijeti živost kakvoj se Ancelotti nadao.

  • +2
Sevilla - Real Madrid, Primera, 2023/24. Izvor: Profimedia / Autor: Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Trofejni trener je do sada nebrojeno puta stao u zaštitu osvajača Zlatne lopte, međutim nakon posljednjih kritika klupskog rukovodstva, Talijan neće moći ignorirati naredbu iz samog vrha da Toni Kroos i Luka Modrić više nikad ne zaigraju zajedno!

Činjenica je da je Real podmladio momčad, u veznim redu sada 'caruju' Valverde, Tchouameni i Bellinghamu te ovaj trio uz Camavingu mora imati mjesto u prvih 11. I za sada im ide više nego dobro pa će Modrić i dalje 'grijati klupu'. Čini se sve više i više.

Kako će to podnijeti Luka Modrić i Toni Kroos koji su posljednjih deset godina bili nositelji Realove igre, majstori koji držali su ključeve veznog reda u svojim rukama? Čini se da im je ipak došao kraj. Prema svemu sudeći igraju svoju posljednju sezonu u dresu Reala.

Stoga nikog više niti ne čude najave kako bi Luka Modrić već ove zime mogao napustiti Madrid. Bogatih ponuda ima dovoljno, a njemu je samo važno da igra...